Löytyykö sivustosi Googlesta?

Hakukoneoptimoinnilla ilmaista näkyvyyttä yrityksellesi

edulliset wordpress verkkosivut

Hakukoneoptimoinnin avulla löydyt Googlesta kohderyhmän käyttämillä hakusanoilla ja ohjaat kävijöitä sivustollesi - ilman kuluja!

Hakukoneoptimointin eli SEOn (Search Engine Optimizatio) päämääränä on tuoda liikennettä sivustollesi. Hakukonenäkyvyyteen vaikuttaa mm. sivuston sisältö, tekninen rakenne, nopeus, metatiedot, ulkoiset ja sisäiset linkit, jne. 

Hakukoneoptimoinnilla voidaan tavoitella:

  • Yrityksen näkyvyyden ja tunnettuuden parantaminen 
  • Verkkosivuston kävijämäärän kasvattaminen 
  • Myynnin lisääminen 
  • Markkinoinnin tehostuminen kokonaisvaltaisesti 

Auditiointi

Ilmainen verkkosivuston nykytilan kartoitus. Käydään läpi kehityskohteet ja hakukoneoptimoinnin laajuus. Tämän perusteella pidämme palaverin, jossa käydään läpi analyysi ja jatkotoimenpiteet.

Avainsanatutkimus

Käymme läpi yrityksesi toimialan tärkeimpiä avainsanoja ja hakutermejä, joita ihmiset käyttävät etsiäkseen tietoa Googlesta.

Optimointi

Teemme tarpeelliset tekniset ja sisällölliset muutokset. Toimenpiteet määritellään täysin yrityksesi nykytilan, tavoitteiden ja avainsanatutkimuksen tulosten perusteella.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä

Uusille verkkosivustoille tehdään perustason hakukoneoptimointi, jossa käytetään muutamia relevantimpia hakusanoja tärkeimmissä paikoissa. Tämä ei kuitenkaan usein riitä saavuttamaan kärkinäkyvyyttä, varsinkaan erittäin kilpailuilla aloilla.

Hakukoneopimointi vaatii pitkäjänteistä sivuston kehittämistä ja laajempaa sisällöntuotantoa. Mitä enemmän sisältöä verkkosivustollasi on, sen laajemmin voidaan hyödyntää hakukoneoptimointia.

Teemme hakukoneoptimointeja pääsääntöisesti asiakkaille, joilla on meiltä olemassa olevat verkkosivut

Aika on rahaa ja pitkä aika on paljon rahaa. Jotta voimme tarjota kustannustehokkaan hinnoittelun, teemme jatkokehitystyötä vain verkkosivustojen kanssa, jotka olemme itse rakentaneet. Tämä on edullista sinulle ja resurssitehokasta meille.

Jos sinulla ei ole meidän rakentamaa verkkosivustoa, ei hätää. Rakennetaan sinulle sellainen.